8 Ноември

0

8 Ноември Исая 41:10; Псалм 102:27; Деяния 17:28 НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ трудните дни. Нека предизвикателствата по пътя те мобилизират. Докато минаваш с Мен през дълбоки води, в теб се изгражда увереност, че заедно можем да преодолеем всичко. Това знание се гради върху три неща: връзката ти с Мен, обещанията в Словото Ми и миналия … Continue reading 8 Ноември

8 Ноември

8 Ноември

8 Ноември
Исая 41:10; Псалм 102:27; Деяния 17:28


НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ

трудните дни. Нека предизвикателствата по пътя те мобилизират. Докато минаваш с Мен през дълбоки води, в теб се изгражда увереност, че заедно можем да преодолеем всичко. Това знание се гради върху три неща: връзката ти с Мен, обещанията в Словото Ми и миналия ти опит на успешно преминаване през трудности.

Погледни назад и виж как съм ти помагал в трудните дни. Ако си изкушена да си помислиш: „Да, но това си е било за тогава, а сега е друго”, спомни си Кой СЪМ АЗ! Може както ти, така и обстоятелствата в живота ти да са се изменили до неузнаваемост, но Аз оставам същият вчера, днес и довека. Това е основата, върху която трябва да се гради твоята увереност. В Моето присъствие живееш, движиш се и съществуваш.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.